Gruppträning

Styrka

Det är på många sätt viktigt för oss att ha en stark och välfungerande kropp. Det hjälper oss att klara av våra vardagssysslor och vårt arbete oavsett om vi är stillasittande eller har fysiskt krävande arbete. Att ha muskelmassa innebär också en ökad energiåtgång i kroppen.

BODYPUMP

Les Mills BODYPUMP™ är en styrkeklass på 55 min där vi arbetar med skivstång och fria vikter. Går du regelbundet på BodyPump kommer du snabbt att märka att du blir starkare och fastare. Vi jobbar med lite vikt och gör många repetitioner, detta gör att vi förbränner fett, blir starkare och uthålligare i musklerna.

CIRKEL SENIOR

Stationsträning som anpassas till alla. Styrka, smidighet och kondition varvas på de olika stationerna.

 

Rörlighet

All belastande träning bidrar till muskelstelhet. Tränar man inte rörlighet, kommer man bara bli stelare och stelare allt eftersom. Stelhet leder i sin tur till minskad funktionalitet i din idrott och i vardagen och är ofta anledningen till att skador uppstår. Hur gör du för att motverka stelhet och bibehålla eller utveckla din rörlighet? Vi har klasser som kan hjälpa dig att få en rörligare eller smidigare kropp.

BODYBALANCE™

Les Mills BODYBALANCE™ är en blandning av Yoga, Tai Chi och Pilates. Du blir smidigare, starkare och lugnare om du tränar Bodybalance regelbundet. Passet är uppbyggt på 45 minuter styrke- och smidighetsövningar och avslutas sedan alltid med 10 minuters avslappning.

SOMA-MOVE® 

Är holistisk rörelselära som är atletisk och samtidigt mjuk. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster där du arbetar med kroppen som en enhet i harmoni med andningen.

Kondition

Att konditionsträna regelbundet är en av grunderna till god hälsa! När du tränar kondition så förbättras kroppens syreupptagningsförmåga och uthållighet. Konditionsträning är även bra för hjärtat, ämnesomsättningen, humöret och för att uppnå viktminskning genom den fettreducering som kontinuerlig träning ger.

SPINNING

Spinning en utmärkt träningsform för dig som vill få en bra grundkondition fort. Spinning tränar främst de stora muskelgrupperna i benen, vilket bidrar till ett starkare hjärta, starkare lungor och en sundare blodcirkulation.

RPM™

Är cykelträning inomhus där du cyklar till rytmer av kraftfull musik. Tillsammans tar ni er igenom backar, raksträckor, bergstoppar, tidslopp och intervaller.

INDOOR WALKING

Träning i grupp för dig som vill ha ut lite mer av din konditionsträning! Indoor walking passar verkligen alla, såväl seniorer som för dig med rehabiliteringsbehov eller om du tränar för viktminskning, men även för dig som redan har god kondition! En säker träningsmetod med låg belastningsrisk, där hela kroppen tränas.

BODYCOMBAT™

Les Mills BODYCOMBAT™ är en klass med massor av kraft och energi! Med tekniker från karate, taekwondo, capoeira, boxning och muay thai utmanar du din fantasimotståndare, samtidigt som du förbrukar massor av … energi, blir skickligare, starkare och får ett större självförtroende.

BODYATTACK™

Är ett högintensivt konditionspass som förbättrar din kondition, spänst, styrka, uthållighet och snabbhet. Glädje och gemenskap är ett ledord i detta fartfyllda pass.

SH’BAM

Passet är perfekt för dig som älskar att dansa och släppa loss och samtidigt vill ha effektiv konditionsträning.

 

KICKBOXNING

Är ett kampsportinspirerat pass på ett enkelt och pedagogiskt sätt som gör så alla kan vara med. Du utmanar din styrka, kondition och kroppskontroll. Många övningar är funktionella och förbättrar även din balans. Vi använder bl.a handskar och mitsar.

Seniorträning

12189019_1632128757031887_2838910084463025272_n

Cirkel senior

Stationsträning som anpassas till alla. Styrka, smidighet och kondition varvas på de olika stationerna.

Spinning senior

Spinning en utmärkt träningsform för dig som vill få en bra grundkondition fort. Spinning tränar främst de stora muskelgrupperna i benen, vilket bidrar till ett starkare hjärta, starkare lungor och en sundare blodcirkulation. På spinning senior får du en grundlig genomgång om hur du ska göra. Allt anpassat så det passar alla.

Börja träna senior

kerstin

”BÖRJA TRÄNA SENIOR” är en kurs för dig över 60 år som vill komma igång med träningen men som inte riktigt vet hur.

Under 8 veckor får du gedigna kunskaper och blir redo att fortsätta på våra ordinarie pass eller i gymmet. Du får dessutom föreläsningar, träningskompisar, gemenskap, möjlighet att ställa massor av frågor m.m. Kerstin Amnerth som är kursledare har många års erfarenhet av träning för seniorer.

Kursen är på 32 timmar för vidare information eller för anmälan kontakta receptionen, per telefon 0414-10080 eller via mail, simrishamn@wellnez.se.

Max 12 platser

Vi lovar att ta väl hand om dig. ALLA KAN på sin nivå!

Varmt välkommen! //Kerstin

 

 

Boka klasser