Vi erbjuder

Gruppträning

Det är på många sätt viktigt för oss att ha en stark och välfungerande kropp. Det hjälper oss att klara av våra vardagssysslor och vårt arbete oavsett om vi är stillasittande eller har fysiskt krävande arbete. Att ha muskelmassa innebär också en ökad energiåtgång i kroppen.

Läs mer

Styrketräning

Vi erbjuder ett stort gym med maskiner för hela kroppen samt ett stort utbud av fria vikter, kettlebells och stänger. Att utsätta din kropp för styrketräning gör dig starkare, ökar din muskelmassa vilket gör att ämnesomsättningen i kroppen ökar, stärker ditt skelett, förbättrar din hållning och förebygger rygg och nackbesvär som är väldigt vanligt hos fysiskt inaktiva personer

Läs mer

Funktionell träning

En träningsform som gör dig stark, uthållig och rörlig. Den underlättar din vardag.

Läs mer

Personlig träning

Personlig träning är ett perfekt sätt för dig att få ut maximalt av din träning oavsett om du är nybörjare eller elitmotionär. Som din PT kommer vi att coacha dig, genomföra tester, lägga upp ditt personliga träningsprogram, motivera och inspirera dig för att du ska nå dina mål. Vi har hög kompetens vad gäller rehabilitering efter skada eller annan funktionsnedsättning. Vi är med dig under hela träningspasset och peppar dig att verkligen jobba hårt. Ta chansen att nå nya mål!

Läs mer

Boka klasser